Arizona Magyarul Blog


"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
(Dalai Láma)

2010. június 30., szerda

Phoenix a legrosszabb választás nyáron

Pistim talált a neten egy érdekes cikket, AMIT ITT MEGNÉZHETSZ  arról szól, hogy mely városok a legjobb és a legrosszabb döntések nyaralásra a nyári hónapokban az Egyesült Államokban.
Phoenix a cikk szerint a legrosszabb döntés a hömérséklet miatt. Nem csoda, most néztem rá a kinti höméröre, 115 Fahrenheit fokot mutat, ami 46 Celsius foknak felel meg. Délután 3 óra van. Ki élvezi ilyen idöben a sivatagi sétát?

3 megjegyzés:

  1. Azon mar filoztam, hogy miert Phoenix-ben kotottetek ki, de most mar megkerdem :D

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Hát, mondj mégegy olyan várost az USA-ban, ami olyan gyorsan fejlödik mint Phoenix és ezáltal annyi munkalehetöség van mint itt, olyan olcsó mint Phoenix, olyan szép mint Phoenix, olyan kellemes idö van télen mint itt, exotikus mint Phoenix ráadásul természeti csapások sincsenek mint jég Floridában vagy egyéb kellemes dolgok mint hurrikán és társai....5 óra alatt eléred az óceánt, Las Vegast és egyéb hires városokat, 3 óra alatt a Grand Canyonban vagy, 3 óra alatt Mexikoban akár, ha meleged van 1 óra alatt Tirol hegyeire emlékeztetö, hüs, csodás helyeken lehetsz, ugyanitt télen hógolyózhatsz ha arra vágysz, majd visszajössz a melegbe és csobbansz egyet a medencédben. De itt mellettünk is ezernyi tó és folyó van, ahol hüsölhetsz.
    Talán Las Vegas még ami hasonlit ezekböl a szempontokból, de ott meg (az okosok szerint) több a bünözés. És nekem sokkal jobban tetszik Arizona mint Nevada.

    VálaszTörlés