Arizona Magyarul Blog


"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
(Dalai Láma)

2010. június 30., szerda

Phoenix hirek 2

Ha már ennyire tetszett...még néhány hir Phoenixböl:

Phoenix-Chandler: Egy hölgyike kutyasétáltatás közben talált egy holttestet nem messze a reptértöl. Még semmit nem tudni rola....

Ma hajnali egykor 17 éves srác veszekedett a kishugával otthonukban, hatan voltak otthon, egy 2 honapos kisbabával együtt. A srác elövett egy fegyvert, az anyja pedig hivta a rendöröket. Akkor a srác lött egyet, azt mondta a padlóba lött, de érdekes módon a golyó valahogy kiszállt az ablakon......(jó alacsonyan lehetett az ablak....:):):) )
amikor a rendörök megérkeztek, a srác a fegyverrel együtt kiment a házból, vitatkozott a rendörökkel, azok meg lelötték. Nincs életveszélyben de kórházban fekszik.

52 éves nö ajtótnyitott egy 47 éves férfinek akit ismert. A férfi többször meglötte a nöt, aki ez után még el tudott menni a szomszédba, onnan hivta a 911-et. A rendörök kimentek a nö házához ahová a férfi bezárkózott, és körbevették azt majd bementek a házba, ahol a férfit holtan találták. Hogy öngyilkosság volt-e még nem tudják, de valoszinüleg lelötte magát.
A nö állitolag stabil állapotban került kórházba.

A szemeteskukában szétégett arccal találtak meg egy férfi holttestet pont itt ahol mi lakunk......na ezért félek én felnyitni a kuka tetejét mikor viszem ki a szemetet....ez már nem az elsö alkalom mióta itt élünk.........
(bár eddig itt még nem volt ilyen) . A férfi 61 éves, de még nem azonositották.

30 éves férfit elütött egy autó, a férfi életben van, kórházba vitték, a sofört még most is keresik....vagyis nem vacakolt elsösegély nyujtással....

Phoenix-Gilbert: 41 éves férfit csuktak le gyermekprostitucio és molesztálás miatt.

Több mint 50 guatemalai illegálist találtak Phoenix délnyugati részén egy lakásban. 44 férfi és 6 nö, közöttük legalább hat, 12éven aluli kisgyermek.  A ház tele volt ételmaradékkal és szeméttel, de mindegyikük jó állapotban, volt, tiszta ruházattal, szomjasak voltak, de rendszeresen kaptak enni. Két embercsempészt hallgatnak ki éppen.

40 éves férfi saját udvaráról lövöldözött a szomszédok felé, majd elbarrikádozta magát otthonában. A rendörök 4 órán keresztül vártak a háza elött, de a férfi semmire sem reagált. A rendörök beküldtek egy robotot, ezen keresztül látták, hogy a férfi holtan fekszik a házában a padlón. Lelötte magát. Találjátok ki milyen származásu volt.....segitek, a neve Reynaldo Reyes.....

És amitöl könnyes lett a szemem:

19 éves fiú otthnába mentek ki a rendörök, egy nagy testü kutyust egy apró ketrecbe zárva találtak nála, a kutyusnak sem vize sem ennivalója nem volt, nyüszitett, de mozogni nem tudott. Kiengedték öt, de néhány lélegzetvétel után meghalt. Olyan magas láza volt, hogy a hömérö kiakadt amikor mérték. A srácot már nem elsö alkalommal jelentették fel állatkinzásért, lecsukták.

Amit jobb oldalon láttok, az ma már a harmadik számlálóm....ennyire értek hozzá...valami mindig rossz. Most sem mutatja rendesen hogy hányan vannak az oldalon, és sokszor a városokat sem mutatja...tud valaki normális számlálót városok kijelzésével?
Tetszik az idöjárás és pontos idö fentebb? Sokszor kérdezik hány óra van itt épp, meg hány fok, hát igy mindig látszik....mondjuk az idöjárásnál nem értem azokat a felhöket.....én itt nem látok egyet sem.........de a hömérsékletet jól mutatja.

Arizona Magyarul oldalról: Rájöttem hogy miért tünt el az oldalam!
Az ingyentar.info oldal önkényesen, figyelmeztetés nélkül elvette az oldalamat csak azért mert betelt a tárhelyem (amiröl fogalmam sem volt, ugyanis ezt sem jelezték), és csak akkor láthatom ujra az oldalt, ha fizetek nekik további tárhelyért. Mit szóltok? Milyen remek üzletpolitikájuk van nem?

9 megjegyzés:

  1. "30 éves férfit elütött egy autó, a férfi életben van, kórházba vitték, a sofört még most is keresik....vagyis nem vacakolt elsösegély nyujtással...."

    Stohl Bucinál még nem érdeklődtek? :DD

    VálaszTörlés
  2. :D:D:D:D:D:D Fuu ez jó volt.....:):):):)

    VálaszTörlés
  3. Szerintem jó ez a számláló.

    Az időjárás és az óra meg tényleg jó dolog.

    derfel

    VálaszTörlés
  4. probald meg a kepeidet a picassa-ra tenni :D

    VálaszTörlés
  5. Romesz!
    Szia! Az albumaim mind máshol tárolom, de a cikkekbe--amik ugyebár a tárhelyen örzödnek meg-- is szoktam képeket tenni, azokat nem tehetem fotoalbumba hisz a szöveghez tartoznak....azokkal telt meg a tárhely.

    VálaszTörlés
  6. Hát ez durva. :O
    Egyébként nagyon tetszik az új oldal. Csak így tovább!
    Üdv Tibi

    VálaszTörlés
  7. köszi Tibi, legalább erre jó hogy eltünt a másik oldalam....:):) most többet foglalkozom ezzel......

    VálaszTörlés
  8. Niki: a cikkekbe a kep linkjet eleg berakni, ha html kodot illeszted be es akkor megjelenik a cikkben, de nem foglalja a honlapon a helyet.

    VálaszTörlés