Arizona Magyarul Blog


"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
(Dalai Láma)

2010. június 29., kedd

Phoenix hiradó

Ezt teszem elöre, mert ez a legérdekesebb, a többi szimplán szörnyü..:
Egy férfi kaktuszt lopott közterületröl, akár 5 év börtönbüntetést is kaphat érte!

Egy idióta itt Phoenixben elment templomba a kislányával, utána pedig a kocsiban hagyta a 2 éves kislányt, és a gyerek a höségtöl 2,5 óra mulva halott volt. A kocsiban több mint 200 Fahrenheit fok is lehetett, ami 93 Celsius foknak felel meg.
Felháborito hogy ennyire felelötlen és idióta emberek vannak! Ha nincs höség akkor sem hagynám a gyerekemet a kocsiban egyedül! Sem sehol máshol.

A Salt Riverböl meg megint kihalásztak egy nöi holttestet.

Egy CVS Pharmacy (gyogyszertar) vezetöjét letartoztatták, mert munkaidöben gyermekpornot nézett.(gondolom nem azért tartoztatták le mert munkaidöben tette...)

  Több mint 500 amerikai katonát küldenek le az Arizona-Mexiko határra, gondolhatjátok hogy nem napozni küldik öket..hehe...jól teszik!

Egy háztüzhöz mentek ki tüzoltók, és a házban egy nöi holttestet találtak, akivel nem a tüz végzett..

Egy másik háztüznél a tüzoltók megkérdezték a ház tulajdonosát van-e még valaki a házban, azt mondták nincs, de a tüzoltók amikor bementek találtak egy férfit holtan, egy másikat pedig sérülten, egyik sem a tüzben sérült meg, hanem a tüz elött a már kint lévökkel verekedve.....mi lehetett ott...óóó...

Az anyja halászta ki a 20 hónapos kisfiát a medencéjükböl holtan....két gyereke van, otthon volt és nem volt képes odafigyelni arra, hogy a gyereke ne menjen ki az udvarra a medencéhez egyedül????Na jó...de a kicsinek még megfulladni is volt ideje anélkül hogy az anyja észrevette volna hogy nincs meg a gyereke??

Másik medence másik családdal, 2 éves kisfiut és 3 éves kislányt szedtek ki a medencéböl, kritikus állapotban vannak....

Hát ezért nem kell nekem medence ha családi házat veszünk majd!

Pumát láttak az emberek saját udvarukon, pánikolnak, némelyik úgy beszélt a "cicáról" hogy legszivesebben odavittem volna neki még vagy hármat az udvarára. Sok amcsi úgy beszél a vadállatokról, mintha bünözök lennének, utálják öket és szó szerint "undoritónak" tartják. Én inkább találom az ilyen embert undoritónak mint egy nagymacskát vagy egy prérifarkast.....szegény cica nem tett semmit, csak eltévedt és fél. Az állatvédök megkeresik, és ha veszélyesnek találják elviszik onnan, ha nem, akkor hagyják öt. Csak remélem valami popsifej nem fogja bántani majd.....


Zajlik az élet PHX-ben....

10 megjegyzés:

  1. A katonákat most azért küldik oda, mert egyre több civil megy a határra önkéntesen, fegyverekke és ez nem tetszik a határőröknek? Valami ilyesmit hallottam. De lehet, hogy tévedek. De emennyi drogcsempész van a határon, nem is árt egy kis erősítés. Olyat is olvastam, hogy a drogbandág telefonon fenyegetik a határőröket és a rendőrőrsöket. Tényleg zajlik az élet arrafelé.

    VálaszTörlés
  2. Szia Niki!
    Hát ez szörnyű. Hány hétre visszamenőleg csipegetted ki ezeket a híreket?
    Érdekes, hogy ott próbálják megelőzni a drog terjesztését. Itt meg előrukkolnak fél évente, hogy elkaptak 1-2 terjesztőt és mekkora hír ez. Közben a nagy halak tovább úszkálnak az újabb terjesztőikkel. :(
    Érdekes cikk volt. Ilyen is jöhet még. :)
    Üdv Tibi

    VálaszTörlés
  3. Szia Tibi!
    Csak 1-2 nap hirei sajnos.....rendben, majd nézegetem. Mindig van valami...

    VálaszTörlés
  4. admin neked miért admin a neved?? Nem akarok beleszólni csak olyan mintha itt lennél admin..:):):) kicsit félreérthetö..majd egyszer megkérdezik tölem mit magyarázok én itt mikor te vagy az admin...hehe....:):):):):)

    azzal kapcs.amit irtál: Én azt olvastam, hogy az illegális bejövetel megakadályozására mentek oda, bár most rengeteg mexikoi megy vissza önszántából....végülis lehet én is azt választanám börtön helyett.....de az is igaz lehet amit te irtál.

    VálaszTörlés
  5. Volt egy cikk nemrég arról, hogy a határvédelmi rendszer amit AZ-ban bevezettek, nem igazán vált be. Az automata rendszerekről van szó, amelyek éjjel is látó infa kamerákkal, mozgás, hő és egyéb érzékelőkkel vannak felszerelve. Az eredeti terv szerint 10km (!) távolságból kellett volna azonosítani (!) az embereket, tehát fel kellett volna ismernie hogy ember vagy állat van a képen. Na ez ami nem sikerült. Jó ha 2 km távolságból tudott mőködni, és akkor is megbízhatatlan volt. Használtak még átalakított pilóta nélküli repülőket (Predator-ok) de ezek fenntartása, a technikus és mérnök személyzet is sokba kerül. Ha jól emlékszem a szenátus előtt van az ügy. Lehet hogy ezért (is) küldtek több katonát a helyszínre.

    A felelőtlen szülőkre meg nem tudom szalonképes jelzőt mondani. Aki képes a kocsiban hagyni a gyerekét, hát... az a minimum hogy őt is egy ilyen hőkamrába zárnám, hogy élje végig amit a gyereke szenvedett.
    Szülőként mi is próbáljuk a minimálisra csökkenteni a baleset lehetőségét, de tökéletesen kizárni nem lehet. Viszont aki kiengedi felügyelet nélkül a gyerekét a medencéhez, az orosz rulettet játszik a saját gyerekével. Szörnyű.

    Amúgy ez a "híradó" nagyon jó. Be is írom az öttletek közé. ;-)

    derfel

    VálaszTörlés
  6. Szia!

    Az admin nevet választottam a blogomon, nem tudtam, hogy más blogokon is azon a néven írok. Majd megpróbálom megváltoztatni.

    VálaszTörlés
  7. Sikerült! Így már nem lesz zavaró. :)

    VálaszTörlés
  8. Van egy olyan megerzesem ,hogy a tuzesetek mexokioakkal kapcsolatosak de ha tevedek javits ki ...

    VálaszTörlés
  9. Vicces, a tüzesetekkel kapcs....nekem is ez volt az elsö megérzésem...hehe...
    Nem tudom, mert ezt a videon nem mutatták, a cikkben sem irták. Holnap meg majd irják hogy ráadásul még illegálisok is voltak ugyhogy azért is lecsukták öket...:):):)

    VálaszTörlés
  10. Köszi a névváltást!! Tényleg nem akartam belecsacsogni, de valoban zavaró volt. :):)

    VálaszTörlés