Arizona Magyarul Blog


"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
(Dalai Láma)

2010. július 4., vasárnap

Phoenix hirek 3

Ez nem Phoenix: 12 mérföldre az Arizona határtól Mexikoban, Nogales nevü városnál 21 mexikoit löttek agyon, amikor drogot próbáltak átcsempészni Arizonába. (vajon hány gyerek/felnött életét mentve meg ezzel. Gratulációm)

Phoenix: 6 család otthona égett porrá egy tüzvészben, amikor 2 ház égett le. A tüz okát még nem tudják. Szép 4of july van nekik. Az egyik srác nyilatkozta, hogy ö semmi mást nem hozott ki az égö lakásból, de a kiscicáját megkereste és kihozta magával. Milyen aranyos...
Egy pár pedig épp ma házasodott volna össze a nappalijukban, minden süti, ruha, minden amit az esküvöre elökészitettek bennégett.
Egy hölgy a 2.emeletröl ugrott ki a lángok elöl. Nem halt meg, korházban van.

A tölünk néhány mérföldre lévö, Arizona második legnagyobb tavánál a Lake Pleasant-nél két motorcsónak egymásnak ütközött.Az egyik csónak a másik tetejére csúszott. Négyen megsérültek, egy nö meghalt. Alkoholt sejtenek a dolog mögött de még nem történtek vizsgálatok.

A Phoenix Medical Center ujfajta ellenszert kapott a fekete özvegy csipése ellen. Évente átlagosan 2500 csipés történik amit bejelentenek, de ennél joval több lehet. Az uj ellenszer enyhiti a fájdalmat és semlegesiti a mérget. Van másik fajta ellenszer is de sajnos kevés és ezt az ujat sem kaphatja meg mindenki, mert nem mindenki szervezete birja. (azért arra kiváncsi lennék, hogy az alatt a pár perc alatt amig van idejük gondolgozni hogyan döntik el, hogy kinek birja és kinek nem birja az ellenszert a szervezete....)

14 éves kisfiut ütött el egy truck, a fiu meghalt.


90 embert tartóztattak le csütörtök és pénteken ittas vezetés miatt.

Házi készitésü bombát talált egy férfi háza elött a kocsifeljárón. A rendörök hatástalanitották és elvitték. (a rendörök ??)

Egy 23 éves férfit lött le egy betörö a saját házában. A betörö a második emeleti ablakon ment be a házba, a szülök egy 4 éves és egy 10 honapos kisbabával ébren voltak. A lövések a vállán és kezén érték, a férfi kórházban van. A rendörök arra gyanakszanak, hogy a férfi ismerte a betöröt és drogügylet van a dolog  hátterében.

33 éves férfit tartoztattak le aki egy 14 éves fiunak kinált 100$-t szexért cserébe!! A férfi megállt a gördeszkázó fiu mellett kocsival, egy cetlit dobott mellé a földre és elhajtott. A cetlin az ajánlat volt egy telefonszámmal együtt. A fiu hazament, az irást megmutatta a szüleinek, akik azonnal feljelentették a férfit. A tel.szám alapján rögtön megtalálták és letartóztatták öt.

2 éves és 11 éves(szellemi fogyatékos) kisgyerek mellett egy nagy táska marijuanat találtak, a kiságy alatt pedig fegyvert löszerrel együtt. Az anyát letartoztatták, nem elöször, ugyanis már 6-szor kapták el gyermekbántalmazás miatt, valamint letartóztatták már drogárusitás és fegyverrel valo visszaélés miatt is. 3-13 évet kaphat ezúttal. Csak érdekességképp a hölgy neve Julia Teresa Varela-Valenzuela................erröl ennyit........

És egy hir messzebbröl:
Atlantában kukacok potyogtak egy repülögépen az utasra a csomagtérböl felszállás elött. Egy táskát találtak romlott hussal a csomagtérben, ez volt tele kukacokkal. Az egyik utas szavait hallottam videon, hát kissé eltulozta a dolgot szerintem. Azt mondta hogy olyan volt mint egy rémes movie. Hát azért nem véres emberi csonkok hullottak rá na..............

4 megjegyzés:

  1. Ezek a mexikói drogbandás ügyek nagyon elszaporodtak mostanság.

    VálaszTörlés
  2. á vol az eddig is....lehet hogy kissé most jobban reklámozzák öket az uj törvény miatt.

    VálaszTörlés
  3. Az utolsó kukacos hírt is bemondták a tévében. :)

    VálaszTörlés
  4. Na nekem is felakadt a szemem, mert általában ha valakit feldarabolnak és megesznek, azon is tulesnek 8 másodperc alatt a tv-ben, egy ilyen kukacos hir nem tudom hogy került bele a hiradóba, de már vagy 1 hete ezt hallgatjuk....furcsa. Az meg mégfurább hogy néhány kukac meg romlott husi miatt nem szállt fel egy repülögép.....

    megérteném ha egy hulla rothadó husábol potyogtak volna azok a szerencsétlen kukacok....:):):)

    VálaszTörlés