Arizona Magyarul Blog


"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
(Dalai Láma)

2011. január 16., vasárnap

Kiscica

Anették találtak egy nagyon édes kiscicát Tollesonban, és befogadták, amivel megmentették az életét. Nem terveztek viszont cicát, lévén hogy a kis Brandon elég pici még ahhoz hogy kezelni tudjon egy ilyen kis puha állatkát, ezért felajánlottuk hogy elhozzuk. Gondoltam megkérdem a szomszédunkat, aki cicát akart, hogy kell-e még neki, de már örökbefogadott kettöt menhelyröl, igy most ugy néz ki lett egy harmadik cicukánk is. Nagyon édes macsek, játékos, hizelgö, kedves. Kb 3-4 hónapos lehet. Kislány.

Ha valaki itt Phoenixben cicát szeretne, ajánlom figyelmébe ezt a kis cukorfalatot. Szivesen odaadjuk ha tudjuk hogy jó helye lesz. Ha senki nem jelentkezik pedig ugyanolyan szivesen megtartjuk. Nézzétek milyen édes:
Lehetett gazdája, mert a nyakörv már a nyakában volt megtalálásakor.
Phoenixiek! Nagyon megköszönném ha körbekérdeznétek ismeröseiteket is, hogy kell-e nekik. Megpróbálom neten megkeresni a gazdáját, ha senki nem jelentkezik megtartjuk.

Megjegyezném, hogy Ramsest kb ötször körbekergette a szobán. Pedig Ramsi vagy 5-ször akkora mint ö....szóval talpraesett kis cicus.

3 megjegyzés:

  1. A miénknek meg megint hatalmas hasa van. Nem tűnik betegnek, szóval valószínű, hogy nálunk is lesz kiscica. Csak nem egy, hanem sok.

    VálaszTörlés
  2. Ezért találtál fel az ivartalanitást..

    VálaszTörlés
  3. Két nőstény cicánk van, az egyik ivartalanított. Itt tilos kiengedni a macskákat a házból, tehát elméletben semmi gond nem lett volna. Persze ez se gond, amúgy is akartunk mégegy cicát a házba, a többit meg majd elajándékozzuk. :)

    VálaszTörlés