Arizona Magyarul Blog


"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
(Dalai Láma)

2010. szeptember 16., csütörtök

Idöutazás

Már régen gondolkodom azon, hogy annyit hallani arról, hogy az ókori civilizáciok, mint az olmékok, egyiptomiak stb....földön kivüli segitséggel hozták létre amit létrehoztak. Tiszta sci-fi amiket hall erröl az ember, mindenféle vad dolgok.
Az miért nem lehet megoldás, hogy esetleg nem földön kivülröl, hanem jövöböl érkezett a segitség---ha volt ilyen jellegü segitség egyáltalán. Most nézek egy müsort a historyn, és felsorolják a lehetöségeket az idöutazásra, elmondják, hogy nem lehetetlen, de vannak még olyan dolgok, amit eddig nem sikerült megoldani. Pl azt mondják, ha 7 éven át fénysebességhez közeli sebességgel utazol, aztán megállsz, akkor 500 évvel elörébb kerülsz az idöben. Te 7 évet utaztál, de a Föld 500 évet öregedett. Itt a problémát a jármü üzemanyaga okozza elsösorban. 7 évre valót hogy oldjanak meg, megállás nélkül?

Szóval a lényeg, hogy nem lehetetlen. Ha elhiszik az emberek az UFO-s sztorikat, miért ne lenne lehetséges ez a változat? Vagy beszélnek rola csak én nem hallom?
Ha lehetségesnek tartják földön kivüliek létezését, miért nem tartják annak, hogy esetleg mi magunk is rendelkezünk majd valamikor akkora tudással, hogy visszamenjünk a saját gyökereinkhez?

Hát nem hangozna ésszerüen az UFO-k mellett, hogy esetleg mi, az emberek próbáltuk/probáljuk majd  segiteni a saját fejlödésünket a multban?

A régészek rengeteg rajzot, falfestményt, stb....találtak, amik "UFO"-t ábrázolnak. Az Ókori Egyiptomtól a majákig söt europai országokban is, rengeteg birodalom készitett ilyeneket, viszont ami feltünt, hogy nem kis zöld figurákat rajzolnak az ürhajókba, hanem nagyon is emberi alakokat.

Itt egy példa. Ezen az oldalon nézegethetsz többet is.

Embereket rajzoltak, ürhajókban. Persze rajzoltak a mai "tipikus" UFO kinézetü repülö tárgyakat is, de szerintem nem kéne átsiklani az fölött, hogy embereket is rajzoltak.

Miért nem hallok erröl soha? Miért mindenhol csak ezt az UFO történetet hangoztatják? Csak én látom ésszerünek azt a teoriát, hogy esetleg mi voltunk/leszünk ott, a saját multunkban? Nem hiszem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése