Arizona Magyarul Blog


"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
(Dalai Láma)

2010. augusztus 26., csütörtök

Földalatti (alien?) bázis??

Nagyon érdekes dokumentumfilmet láttam az imént a history channel-en.
Egy Új-Mexiko-beli városka Dulce melletti fennsikon, az Archuleta Mesa-n rengeteg ember látott furcsa dolgokat. A fennsik egy apacs indiánrezervátumhoz tartozik. Az indiánok, a dulce-i rendörfönök és a város lakosai is, látnak nagyon gyakran katonai helikoptereket a fennsik fölött, láttak többször UFO-nak vélt repülö jármüveket, furcsa fényeket, söt, a rendörfönök sok fotoval állt elö, amit ö maga készitett a fennsikon mutáns, tehén testü, ember fejü halott lényröl és helikopterekröl amiket senki sem tud hova tartoznak.

A sztori azzal kezdödött, hogy egy férfi, aki állitólag ebben a földalatti bázisban dolgozott, felvette a kapcsolatot egy régi barátnöjével és átadott neki a bázisban készitett fotokat, amik nem emberi lényeket ábrázoltak, azt bizonyitva, hogy a bázis létezik, több szintes és idegen lények vannak benne, ezen kivül rengeteg dokumentumot is adott neki. A férfi megbeszélte a hölggyel, hogy bizonyos idöközönként jelentkezik nála, és kérte, hogy ha nem jelentkezne a megbeszélt idöpontokban, akkor azonnal juttassa nyilvánosságra a fotokat és dokumentumokat. Hát, nem jelentkezett, senki nem tudja mi történt vele--a hölgy pedig elöhozakodott a bizonyitékokkal.
Érdekes dolgokat nyilatkoznak a szemtanuk akik láttak dolgokat, de érdekes módon, amikor arra kerül a sor, hogy na akkor mutasd meg hogy hol láttad azokat a szokatlan lyukakat a földben --amik lehetnek esetleg szellözök---akkor az illetö azt mondta "áá, én nem megyek oda mégegyszer".
A rendörfönök, miután fotokat mutatott, sztorikat mesélt, elmondta miket látott és elmondta hogy sejtik mi van a dolog mögött, arra a kérdésre, hogy "mi az amit tud?" azt a választ adta, hogy nem mondja el, mert fél a következményektöl....

Van aki azt nyilatkozta, hogy a kormány földönkivüliekkel folytat ott közös kutatásokat, az alienek vizsgálják az embert és forditva és genetikai kutatásokat, kisérleteket végeznek.

A history channel stábja mindenféle müszerekkel felment a fennsikra, semmit sem találtak.
Ennyi szemtanu, ennyi bizonyiték, és mégsem találnak semmit? Hogy lehet ez?
Ha van ott valami, és az valóban annyira titkos, akkor hogyan lehet, hogy ennyire nyilvánvalóan folytatják amit folytatnak? Gondolok itt a szanaszét hagyott tehéntestü emberfejü lényekre, a heliopterekre, az UFO-kra a fennsik fölött. Ha képesek voltak egy ilyen földalatti bázist létrehozni anélkül hogy az épitkezés bárkinek feltünt volna, akkor hogyan lehet, hogy a "közlekedést" és a mutáns lények tárolását ennyire nem tudják titokban tartani??
Ez azért elég nagy hanyagságnak tünik, azt pedig egy ilyen dolog kapcsán nem hiszem hogy megengedhetné magának az ember (vagy az alien :):):) )....titkos bázis, de egy arra sétáló mutáns lényeket talál séta közben az ut szélén....elég nevetségesen hangzik....nem?

Ez után mutattak egy Virginia-beli hatalmas hotelt, amiröl nemrég derült ki, hogy igazából egy titkos, földalatti bázis bejárata. Addig senkinek nem tünt fel.....sem a hotel vendégeinek, sem az ott dolgozoknak.
Mit müvelhet a kormány amikröl még nem tudunk? Ráadásul a szemünk elött??

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése