Arizona Magyarul Blog


"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
(Dalai Láma)

2011. június 30., csütörtök

Phoenix hiradó

31 éves férfi a háza tetejéröl próbált a medencéjébe ugrani, de viz helyett a járdát kapta el......fejsérüléssel szállitották korházba. (nem is idióta :):) ) Ráadásul ez a második ilyen eset volt itt idén. Mult héten egy 18 éves fiu csinálta meg ugyanezt, ö meghalt a helyszinen.....

5 embert-valószinüleg Mexikoból átszökött illegálisokat- talált a határörség holtan a sivatagban:
Egyet Tucson körzetében 12 másik illegálissal együtt, akik életben vannak. Az áldozat szomjanhalt.
Egyet Lukeville Port-tól 3 mérföldre, egy másik emberi maradványt találtak Casa Grande körzetében, San Miguel közelében egy nöi testet, és a sivatag más részén 15 illegálist életben de kiszáradva, egyet holtan találtak.

23 éves, avondale-i katona halt meg Afganisztánban. bövebben itt.

11 éves fiu besétált a forgalomba, egy Toyota truck elütötte, de nem szenvedett életveszélyes sérüléseket. A baleset elkerülhetetlen volt, nem tudják a kisfiu miért ment ki az úttestre, a soför ellen nem inditanak vádat.

Egy férfi drog hatása alatt kést ragadott és nekitámadt a vele egy épületben élökre. Összeverekedett egy másik lakóval, de csak ö maga szenvedett sérüléseket, kórházba szállitották és eljárást inditottak ellene.

Egy 61 éves hölgy a kutyáját sétáltatta Pinetop mellett, amikor egy medve támadta meg. Helikopterrel szállitották kórházba sulyos, de nem életveszélyes sérülésekkel. A maci háromszor támadt neki a nönek mielött elment. Elsö alkalommal egy motoros próbálta a dudával elriasztani, akkor meghártált de visszatért, majd mégegyszer sikerült elüldözni, de megint visszajött. A feketemedve élelmet keresett a közeli szemetesekben amikor a növel találkozott. Kutyákkal indultak a 150 kg-os állat keresésére, majd megölték. Vizsgálatot inditotta, hogy kiderüljön, provokálták-e a medvét, illetve volt-e valamilyen betegsége.  1990 óta ez volt a hetedik medvetámadás Arizonában, az elözö 2006-ban történt.

Egy 18 és 19 éves fiut találtak lelöve egy autóban. Nem tudnak még semmit az ügyröl, a rendörséget az egyik fiu értesitette, aki elvesztette az eszméletét mire a segitség odaért, de túlélte. A másik meghalt.

Phoenixben 19 éves srác ezüst Buick-jával versenyzett egy sárga Nissan-nal, amikor áthajtott egy piros lámpán és összeütközött egy 24 éves nö vezette autóval, az pedig belehajtott egy másik Nissanba. A nö és két utasa életveszélyes sérülésekkel került kórházba, senki más nem sérült a balesetben. A Buick soförje vagy alkohol vagy drog hatása alatt állt. (a q anyjukat az idióta hülyegyerekeknek. Ezért félek és féltem Pistit is az úton....)

54 éves férfi árokba rohant autójával, ami lángrakapott. A férfi teste 80%-ban megégett, meghalt.

Az erdötüzröl tegnap hallottam a tvben hogy 90%-ban sikerült megfékezni mostanra.

Ez nem Arizona hanem Texas de annyira borzasztó, leirom: Egy 4 éves kisfiut dobott ki az autóból a saját apja a sivatagban. Azt mondta hogy Isten mondta neki, hogy fojtsa meg és dobja ki a kicsit. Pár órával késöbb, este talált rá egy arra motorozó férfi. A kicsi teste tele volt kaktusztüskékkel, ki volt száradva, a nyakán fojtogatásnyomok voltak és senkihez nem szólt egy szót sem. Az anyáról semmit nem tudnak. A férfit az unokatestvére jelentette fel, amikor a kisfiu nélkül jelent meg nála. Rohadna meg az ilyen.

2 megjegyzés: