Arizona Magyarul Blog


"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
(Dalai Láma)

2011. június 21., kedd

Kia - csuda vett autót?? :):):)

Pistim már egy ideje nézegeti a kocsikat, gondolkodik milyet vegyünk, mert a Mustang elég régi, bár tökéletesen müködik minden benne, mégis azért már nem lehet tudni mikor lesz valami baja...az pedig elég drága mulatság lenne ha hirtelen lerobbanna. Kiesne munkábol, egy rakás pénz lenne helyretenni, autót kéne bérelni amig kész lenne, és ugy már kevesebbért is számitották volna be egy uj autó vásárlásakor. Ezen kivül sokat is fogyaszt, ami a most éppenséggel ezerrel felfelé szaladó üzemanyagárak mellett nem egy jó dolog, pláne amennyit mi vezetünk nap mint nap.
Hallottam már töle néhány autó,árkát amit kinézett, tegnap elött este megkérdezte mit szólok egy KIA Sorento-hoz. Óóó....csodacsinos kocsi. A neten a tojáshéj szinüt néztem ki, de ahogy tegnap este elmentünk a kereskedésbe, és megláttam, a gyerekkori bilim szine jutott eszembe róla....ejj de ronda.....nem olyan mint a neten volt...mellette viszont megláttam azt a szint, amire a Honda vásárlásakor fájt a fogam, de akkor az az autó még annyira uj volt, hogy nem volt sötét bordóban egész Arizonában, igy lett abból fekete.

Kia-ban is szép a fekete, viszont iszonyu kényes szin, minden meglátszik rajta, és hát az a bordo annyira gyönyörü, hogy annál maradtunk. Kb 1,5 óránkba tellett kihozni a szalonból onnantol számitva hogy kiválasztottuk a kocsit.

Imádom. Itt vannak képek róla.














A szine annyira különleges, változik a fényhatásoktól függöen. Tegnap naplemente elött egész lilának látszott. NaGGYYon tetszik és olyan dolgok vannak benne amik a Hondában nincsenek, mint pl a telefonommal bluetooth kapcsolatban áll igy ha hivnak, csak megnyomok egy gombot a kormányon és kész. meg sem kell fognom a telefont.

Jajj egyébként ezt már akartam irni, itt Arizonában lehet telefonálni vezetés közben, kézben tartott telefonnal. Elég bugyuta törvénynek tartom....pláne ahogy ezek vezetnek....sokaknak ez biztos halál....

Fotozgattam ma és még fogok is a városban és elkészitem végre a Surprise fotogalériát, nem tudtam eddig kimenni mert ez elég sok idöt elvesz, de a mai nap nagy része erre van szánva.

6 megjegyzés:

  1. Szia!

    Balesetmentes közlekedést!
    Nagyon szép, robusztus kocsi. Családi autónak is tökéletes lesz.
    Mekkora motorja van?
    A Hondával mi lesz?

    Üdv
    Tibi

    VálaszTörlés
  2. Köszi Tibi!
    Nem a Hondát hanem a Mustangot cseréltük le. :)

    VálaszTörlés
  3. A Mustangnak 5000-es motorja volt, remélem jol mondom, azt hiszem a legnagyobb az USA-ban...sokat evett és régi kocsi volt. Ez meg nem tom mekkora motoros. Majd megkérdem az illetékest és megirom forumon vagy itt.:)nem értek hozzá.

    VálaszTörlés
  4. gratula. hasznaljatok egeszseggel. varom am mar nagyon a hazrol a kepeket es meg beszamolot. remelem lesznek :-)

    VálaszTörlés
  5. Gratulálok a KIA-tokhoz! :-) Jól néz ki, használjátok egészséggel! :-)


    Zsolti

    VálaszTörlés
  6. ja es anyosnak is ez a fajta van csak feherben :)

    VálaszTörlés