Arizona Magyarul Blog


"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
(Dalai Láma)

2011. február 14., hétfő

Évforduló Las Vegasban :)

Február 28.-án leszünk 2 éves házasok a drágámmal. Noha nem igazán ez az a dátum amire meg szoktunk emlékezni, hanem a megismerkedésünk (2004) július 4.-e (egyrészt mert egyikönket sem érdekel a papir cucc, másrészt mert az esküvönk eléggé el lett cseszve finoman kifejezve....elnézést a szóért, de ha szebben mondom hazudok....szóval az a nap semmit sem jelent...) . Az a fontos hogy megismerkedtünk, nem pedig az, hogy aláirtunk valamit...nem??

Most viszont teljesen véletlenül ugy alakult, hogy anya és a legdrágább barátnöcském, Csilla épp itt lesznek és épp azt a napot Las Vegasban töltjük, velük, a Mirage Hotelben.

Nem szeretek Vegasba menni mert sokadjára már elég unalmas megnézni ugyanazt az 1 utcát, de ugy érzem ez most jó buli lesz, ismerve anyát és Csillát. Szóval nagyon várom már!





4 megjegyzés:

  1. mi a hotel monte carlo-ban szalltunk meg oktoberben. jo volt. en sem vagyok egy vegas rajongo, de egyszer meg kell nezni :-)

    gratulacio az evfordulohoz. mi oktoberben voltunk ket eves hazasok.

    VálaszTörlés
  2. na akkor nektek is gratula és még nagyon sokat kivánok! Igen igy van, egyszer meg kell nézni...de egyszer elég is....:):):)
    Mi már voltunk a Luxorban, Flamingoban, Treasure Islandban és az Excaliburban is. Most Mirage következik. :):):)

    VálaszTörlés
  3. a Luxor az nem semmi lehetett!! egyebkent melyik tetszett a legjobban eddig? ja es a City Center nevu uj mall-complex-ben van a Louis Vuitton uj boltja... annak a ferjem volt a project architect-je :-) majd nezd meg, nagyon szep kivul belul.

    VálaszTörlés
  4. a Luxor a kedvencem lévén hogy az egyiptologia szerelmese vagyok. :):)
    Gyönyörü!
    A Flamingo régi és büdös, a Treasure Island is, de azért az jobb egy fokkal és vannak felujitott szobák,az Excaliburban a férjem volt az anyukájával, azt mondja nem egy nagy csapás. Én is voltam benne nekem nagyon tetszett kivül belül, de szobát nem láttam.
    Majd mondom milyen a Mirage, de mivel elég huzos árakon adják a szobákat és hát jártam is benne néhányszor, gondolom a szobák is frankók. Mondjuk nem nagyon érdekel, hisz csak aludni megyünk oda. :):)

    VálaszTörlés