Arizona Magyarul Blog


"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
(Dalai Láma)

2011. augusztus 11., csütörtök

Blogirás

Korábban irtam már, hogy attól félek nem lesz idöm irni a weblapot az iskola miatt.
Arra jutottam, hogy mivel  Arizona lényegesen érdekesebb mint az én hétköznapi hülyeségeim, azzal szerzek több idöt, hogy nem nagyon fogom már ide irni privát dolgokat és egyebet is csak ritkán. Egy-egy hivatalos dologról tapasztalt valamit, iskolai dolgot azoknak akiket érdekel milyen itt suliba járni, irok továbbra is a kirándulásainkról, és olyan dologról ami a weblapra nem passzol de érdekes lehet annak akit érdekel Arizona vagy az itteni élet.

Többetekkel beszéltünk arról, hogy ha megérkeztek Csilláék, együtt összehozunk egy cikket az uj élet kezdéséhez kellö dolgokról azoknak, akik szintén vizumlottó segitségével jutnak ki ide és szeretnék tudni nagyjábol mire számitsanak. Azt a cikket is a weblapra fogom betenni és jelezni fogom facebookon is.

A rokonságot,barátokat pedig majd tájékoztatom a személyes dolgainkról más módon ...hisz tul.képp eredetileg nekik irtam ide...:):):)

Más okom is van arra hogy ne irjak magunkról nyilvánosan, ez személyes jellegü. Olyanok olvasnak akik eleget bántottak már minket ahhoz, hogy egyébként is bunkó dolognak tarthassam hogy még mindig a mi életünkkel foglalkoznak a sajátjuk helyett amin egyébként böven lehetne pedig csamcsogni...igen, idáig is eljön a hirük, és nem kell még blogot sem irniuk róla....:):):)(itt olyanokrol van szó akik ismernek minket személyesen, nem pedig azokrol akik itt "ismertek meg" minket a blogon)
Ez a blog csak egy jó nagy adag olaj a tüzre nekik...:):):):):) Hát, ezentul kénytelenek lesznek kinyitni a szájukat és hozzánk szólni ha valamit tudni akarnak.
     
Fogok tehát irni ezek után is, csak nem olyan személyesen ahogyan eddig tettem és nem is olyan gyakran. 
Facebookon a weblap neve alatti page-en linkelem a weblap cikkeit ez után is.


6 megjegyzés:

  1. Megertelek ,hogy igy dontottel de egy kicsit sajnalom mert az ilyen apro mindennapi problemakbol szituaciokbol lehet igazan megismerni az ottani eletet , mentalitast.En ezert olvastam leginkabb a blogod nem annyira a fotok es egyeb termeszeti "csodak" leirasa vegett es vegkepp nem ,hogy a maganeleteden csamcsogjak.
    Udv.Bartos Istvan

    VálaszTörlés
  2. István, a csamcsogást nem rátok, hanem olyan emberekre értettem akik a rokonságban vagy közeli barátságban voltak velünk. Nem azokra értettem akik itt ismertek meg minket. :) Sajnálom ha félreérthetö voltam. Próbálok majd minden olyat leirni amiben info lehet az itteni élettel kapcsolatban. :) Üdv és köszönöm a hozzászólásodat!

    VálaszTörlés
  3. Nikus: nem voltál félreérthető egyáltalán és abszolút megértjük az álláspontodat. Azok az emberek pedig - innen is üzenem nekik - örüljenek, hogy lik van a valagukon és nem esnek bele... és jobban tennék, ha a saját kis szegényes életükkel foglalkoznának és nem mással. Tudod: magasról...az ilyen férgeket. :)))
    Minnnnyá ott vagyunk!!! :))))

    VálaszTörlés
  4. Niki, olyan lehetőség is van ám, hogy privát blogot írsz, amire csak azok tudnak belépni és olvasni, akiknek te hozzáférést biztosítasz. Most persze magam ellen beszélek, mert nagyon ritkán kommentelek és semmilyen más kapcsolatban nem állunk, de gondoltam szólok, hogy ilyen is van :) Sok sikert kívánok mindenhez, ami rád vár!
    Üdv,
    Zoli

    VálaszTörlés
  5. Csilla
    már nagyon várlak titeket!!! Izzitom a Kiamotort... :D:D:D

    Zoli
    köszönöm, tudok róla, de idöm ugysem lesz már rá hogy ilyen gyakran irjak, igy sporolok egy kis idöt a weblap bövitésére, a családdal pedig ugyis beszélek skypeon. :) Azért köszönöm szépen! Eltünni nem fogok, csak kicsit hivatalosabban és ritkábban leszek itt. :)

    VálaszTörlés
  6. Niki!

    Nehez lesz megszokni a blog "valtozasat", de tamogatni tudom. Ahogy figyeltem, az utobbi egy evben szaporodtak el a bunko, zaklato stilusu emberkek a forumon.
    Parommal eddig minden nap felneztunk ide es a forumra is, remelem lesz oka ezutan is.
    A sulihoz pedig kitartast!

    Tibi

    VálaszTörlés