Arizona Magyarul Blog


"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
(Dalai Láma)

2011. november 21., hétfő

Nagy hirünk van !!!


Ö az... :) vagyis nem pont ö, de ilyesmi...:):) Végre kisbabánk lesz!! Nagyon nagyon boldogok vagyunk! Évek óta várjuk már, végre jön!
Már alig vártam hogy elmondhassam a családnak és mindenkinek, de mivel korábban elsiettük a bejelentést és megszakadt a terhességem, abból tanultunk eleget ahhoz, hogy most megvárjuk amig elérem a 3 honapos kort, hogy ha baj van, ne szenvedjen velünk az egész család.
Majd 2 honapot hánytam minden nap egész nap de még éjjel is. Most a második gyogyszert kapom rá, az segit de azt hiszem egyébként is már mulik gyogyszer nélkül. Csak most meg a gyomrom van ki...nem csoda. Semmi sem tudtam megenni görögdinnyén meg kinai kaján kivül, de a kinai kaját is már csak a vége felé. Suliban pont ezért már vagy 6 hete nem voltam, de a tanárok nagyon megértöek...vagy törvény köti öket....mindenesetre segitökészek és megértönek mutatkoznak.
Érdekes módon teljesen nem kivánom a savanyuuborkát és társait, söt, hányok attól is. A gyümölcsöt nagyon kivánom, és most már néhány napja elég sokféle ételt meg tudok enni. A zöldség és gyümölcs azért még mindig Nr 1.

Persze igy nem is hizok...de majd eljön az is....a pocim viszont már eléggé növöget, itt egy foto rolunk ami 1 hete készült.



Pisti azt mondja ugy nézek ki mint egy terhes...hehe...vajon miért. Hát elég furcsa, de miota nem hányok, azota meg félek hogy baja van a babának mert nem érzem terhesnek magam...annyira hozzászoktam ahhoz hogy zombiként mászkálok és okádok egész nap....most meg hirtelen semmi.....legszivesebben minden nap ultrahangra mennék megnézni hogy jol van e a babu. Most 4 cm-es. :) Már mindene kifejlödött, az ultrahangon össze-vissza kapálódzott. :):)

Milyen szerencsénk van, hogy Pisti pont akkor kapott állást egy hatalmas kórházban, amikor teherbe estem....igy most olyan biztositásunk van amilyen az orvosoknak. Szinte semmit nem kell fizessünk az ellátásomért, sem pedig a szülésért. Ez itt óriási segitség. Van aki a szüléssel évekre szóló adósságba veri magát. Gyermekes kolleganöimtöl tudom, hogy egy szülés akár 15-20 ezer dollár is lehet. Nekik annyi volt...pff...nekünk kb 100 dollárba fog kerülni. Nagyon nem mindegy.
De hogy másik példával jöjjek, a 90 dolláros gyogyszert 8 dollárért kaptam meg. A 300-400 dolláros kezelésekért 30 dollárt fizetek.

Hát, most intézzük a babysittert, aki a drágám unokahuga lesz. Májusban jön, a baba junius 8 tájékán érkezik, bár a kishugom aki julius 8.-án született azt mondja milyen jo lenne ha az ö szülinapján születne a baba...lehet hogy kissé furcsa lenne....:):) nem vagyok elefánt hogy addig kihuzzam. :)

Már kiválasztottuk a gyerekszobát, decemberben kezdjük alakitgatni. Nagyon izgulunk, én meg szinte kivánom vissza a hányást hogy ne aggódjak annyira a babáért....szánalmas mi? A rossz élmény még bennem van az elözö terhességemböl és nagyon nem akar mulni sajnos....

11 megjegyzés:

  1. GRATULALOK!!!!!!!!!!! szuper hir! es milyen jol nezel ki a kepen. jol all neked a kismamasag :-)

    VálaszTörlés
  2. Nem teher ez, hanem áldott állapot. ;-) Gratulálok a babához! :)

    VálaszTörlés
  3. Köszi szépen !
    :) hát, számomra eddig csak teher volt de majd végiggondolom ujra ha legalább egy napig nem hányok be vagy nem görcsöl be a gyomrom. :) :) :)

    VálaszTörlés
  4. GRATULÁLUN!!Nagyon vigyi magatokra! Puszi Erika és Zoli

    VálaszTörlés
  5. Oooo, Nagyon Gratulálok!!! :))

    VálaszTörlés
  6. Gratulálok! És nyugi! Minden rendben lesz! majd amikor a lengőbordáidat rugdosva fog az éjszaka közepén ébreszteni egy picit eszedbe jutnak ezek az aggódással telt napok is.
    Sok boldogságot!
    Jani

    VálaszTörlés
  7. ÚÚÚÚÚÚÚÚÚ hát ez nagyon jó hír. Gratulálok! :)
    Üdv
    Tibi

    VálaszTörlés